Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie do "Krystyny" na turnus od 07.10.2013r. Czy ktoś w tym okresie jedzie. A może ktoś z forumowiczów przebywał w tym ośrodku i napisze kilka słów na temat warunków pobytu. Bardzo będę wdzięczny. Pozdrawiam....
Dzięki artur30 za podpowiedz, poczytałem; ale na temat neurologii nic się nie doczytałem jak i parkingu gdzie można zaparkować,(niepełnosprawny),bo jadę samochodem, z podkarpacia. Zainteresowanych (1-2 osoby)po drodze mogę zabrać. Miło by było aby ktoś napisał, kilka słów o warunkach mieszkalnych w tym oddziale. Pozdrawiam!!!
jacenty50 pisze:Dzięki artur30 za podpowiedz, poczytałem; ale na temat neurologii nic się nie doczytałem jak i parkingu gdzie można zaparkować,(niepełnosprawny),bo jadę samochodem, z podkarpacia. Zainteresowanych (1-2 osoby)po drodze mogę zabrać. Miło by było aby ktoś napisał, kilka słów o warunkach mieszkalnych w tym oddziale. Pozdrawiam!!!
Witam!
O parkingu tez pisałam.Jako takiego nie ma Krystyna.Mimo,że jesteś niepełnosprawny to nie ma ulgi w parkowaniu.Uważaj na numery rejestracyjne na miejscach parkingowych przed obiektem.Te miejsca należą do pracowników uzdrowiska.Na czas rozpakowania możesz podjechać pod obiekt.Parking płatny 70zl na 2 tygodnie naprzeciwko Krystyny.Z drugiej strony budynku jest kilka miejsc niepłatnych i może uda Ci się tam zaparkować.Warunki bytowe opisałam na neurologi są takie same ,przypuszczam,ze masz skierowanie szpitale.Jak coś więcej chcesz wiedzieć to pytaj w temacie oceń sanatorium.
Pozdrawiam