Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja jade sam i troszkę dalej mam jak Ty . Myśle ,że skoro zdecydowałem się jechać autem to stać mnie . Zawsze lepiej z kimś jest do kogo buzie otworzyć. Pozdrawiam
Sztani dasz radę,możemy po drodze spotkać się gdzieś na kawie.
Ja myślę,że wszystkie dziewczyny mogą mi tylko pozazdrościć takiego uroczego kierowcy,nie będę dodawała jeszcze,ze bardzo przystojnego,bo w aucie za duży tłok się zrobi
Pracujac za granica potrafiłem przejechac 1300 kilometrów i tylko tankowałem ale to inna bajka . Oczywiscie ,że dam radę . Pozdrawiam Aha młodość Alice młodość gdzie mnie się równać
Sztani,młodość dla mnie jest to stan ducha,nie ciała i cyfra peselu w dowodzie.Do zobaczenia w takim razie w Lądku....no i zgłaszam chęć zaadoptowania grzybów z Kaszub.