Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy Ciechocinek

Post autor: forumowicz »

Jestem w tym ośrodku na turnusie od 28.10..wiec świeże relacje ,warunki kwaterowe pozostawiają dużo do życzenia(czas zatrzymał się w epoce Gierka),ale baza zabiegowa ,obsługa bez zastrzeżeń ,panie sprzątaczki bardzo miłe zabiegane ,ukłon w ich stronę .Wyżywienie jest bardzo dobre ,urozmaicone ,dodatkowo;owoce,jogurty,ciasta,a z tym spotkałam sie po raz pierwszy.Codzienne wieczorki taneczne w odnowionej kawiarence,dodatkowo organizowane wycieczki i spacery.Opinie które wyczytałam w necie przed przyjazdem,okazały się totalną bzdurą...ludzie to mają bujną fantazje :mrgreen: Pozdrawiam obecnych i przyszłych kuracjuszy Kolejowego.
jasmina1
Na forum od: 05 wrz 2013 18:38
Oddział NFZ: Małopolski

Re: Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy Ciechocinek

Post autor: jasmina1 »

Witaj Blondi :kwiat:
Z zewnątrz to ten obiekt nie wygląda ciekawie ale jak piszesz w środku jest okay, zabiegi zajęcia kulturalno-rozrywkowe bardzo dobre.
Wypoczywaj i rehabilituj się . Trzeba jednak samemu sprawdzić jak tam właśnie jest. Pozdrawiam i życzę ładnej pogody i miłego towarzystwa.
W Ciechocinku zawsze jest wesoło . :kwiat:
jasmina1

Witaj Blondi :kwiat:
:) Baw się dobrze. Ja niedawno wróciłam a już tęsknię.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2013 15:34 przez jasmina1, łącznie zmieniany 2 razy.
jasmina1

:kwiat: : :)
Elka05
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2013 20:34
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Elka05 »

:D :kwiat: Witam pięknie forumowiczów.Właśnie dostałam skierowanie na styczeń.Jadę po raz pierwszy i chciałabym się dowiedzieć czy w kolejowym jest dostęp do internetu? Jeśli tak to jak wygląda odpłatność? pozdrawiam :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj :kwiat: Internet jest,bezpłatny .Miłego pobytu i udanej rehabilitacji :)
Elka05
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2013 20:34
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Elka05 »

smuga pisze:Witaj :kwiat: Internet jest,bezpłatny .Miłego pobytu i udanej rehabilitacji :)
Dziękuje ślicznie za info :kwiat: . Mam nadzieje odpocząć i zrehabilitować się chociaż trochę :lol:
ODPOWIEDZ