Polańczyk Solinka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Polańczyk Solinka

Post autor: kociu »

Witajcie !!!!! Napiszcie cos o sanatorium Solinka bo chce sie tam wybrac na turnus rehabilitacyjny . :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: ;)
forumowicz

Re: Polańczyk Solinka

Post autor: forumowicz »

Witaj :) Poczytaj świeżutką opinię o tym sanatorium ,oto link http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... zyk#p97361 Pozdrawiam :D :kwiat:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: jawa 53 »

Witaj kociu Polańczyk jest piękny zimą byłem w Amer Polu w 2012. Informacje których szukasz otrzymasz po wpisaniu Solinka w prawy górny róg.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

chcę jechac w czerwcu na turnus rehabilitacyjny do Polańczyka i z tego co juz wiem to tylko w Solince jest basen i dlatego wybrałam to sanatorium ,a moze poradzicie jakieś inne ????????????????? :P :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Nie piszesz czy wybierasz się prywatnie ,czy oczekujesz na skierowanie z ZUS lub NFZ.Ja bym jeszcze poleciła Dedala dobre warunki bytowe .Dadal oferuje krio- komore .W 2013 roku sanatorium Dedal otrzymało tytuł CHAMPIONA ROKU.Pozdrawiam :)
alicja25
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 11:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: alicja25 »

Witaj, w Polańczyku byłam w marcu w PLONIE który się mieści na końcu ul. Zdrojowej, natomiast SOLINKA jest na początku ul. Zdrojowej. Przykro mi ale nic poza tym nie mogę ci napisać .Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witajcie chcę jechac na turnus rehabilitacyjny z dofinansowaniem z pfronu pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Kociu witaj :D To po prawdzie masz duży wybór .Oprócz Solinki sanatoria Dedal,Atrium,Amer-Pol,Plon .Znam tylko Dedala,byłam zadowolona z wszystkiego i Plon tu może niezupełnie ale mogą to być jedynie moje odczucia.Ogólnie Polańczyk samym położeniem może zachwycić o każdej porze roku i to największy plus. :)
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki smuga ale Polańczyk znam chodzi mi o zakwaterowanie gdzie sa dobre warunki :P :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jadę od 6 czerwca do Polańczyka do Dedala decyzja została podjęta ,czy słuszna zobaczę na miejscu pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ