Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zawęziłam krąg wyjeżdżających do lubelskiego i popełniłam wielki błąd. Nikt się nie wybiera wszak ośrodek duży i sama pewnie nie będę. Czekam, może ktoś planuje w tym terminie wyjazd choćby do Iwonicza niekoniecznie do Exselsiora. Pozdrawiam
Ja mam wyznaczony termin do Exelsiora na 9-tego marca to wygląda na to ze się spotkamy.Chciała bym cię lepiej poznać też jestem z lubelskiego.Nigdy jeszcze nie byłam w żadnym sanatorium.Odezwij się do mnie. Pozdrawiam
Ciesze się że odpisałaś na razie nie mogę Ci prywatnie odpisać bo mi nie wchodzi.Jak tylko będę mogła wysłać to się odezwję .Jestem ciekawa jak tam dojeżdżasz? Czym ?
Abyś mogła wysyłać wiadomości na pv musisz sama napisać jeśli się nie mylę 5 postów. Więc do (roboty) pisania Kochana. Jeśli chodzi o środek transportu to jest z Lublina Bus i autobus. Nie ma żadnego problemu. Pozdrawiam cieplutko.
Kochana napisz mi jeszcze gdzie ten autobus staje w Iwoniczu czy na dworcu czy podjeżdża pod szpital.Wybieram się po raz pierwszy i nie mam rozeznania.Pozdrawiam
Necia 123 pisze:Kochana napisz mi jeszcze gdzie ten autobus staje w Iwoniczu czy na dworcu czy podjeżdża pod szpital.Wybieram się po raz pierwszy i nie mam rozeznania.Pozdrawiam
Wszystkie autobusy przyjeżdżajace do Iwonicza zatrzymują się przy pętli autobusowej w centrum , z tego co wiem szpital jest położony wysoko więc chyba pozostaje taxi. Można też piechotą podejść( jeśli czujesz się na siłach) obok słynnego Krakowiaka jest droga i schody (nie polecam) nie wiem jak to wygląda zimą, byłam w cieplejszych miesiącach.
Pozdrawiam i życzę udaneej kuracji.
Hej hej nie jest tak źle. Ten bus rozwozi Kuracjuszy do wszystkich ośrodków. Podobnie w drodze powrotnej przyjeżdża pod sanatorium. Excelsior rzeczywiście na samej górce ale tam jest wszędzie blisko. Tyle, że z bagażem trochę trudniej. To bardzo mała miejscowość uzdrowiskowa za to o wyjątkowym klimacie morsko-górskim. Pozdrawiam cieplutko w ten zimowy i zimny wieczór.