Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.
Prawdopodobnie będę się wybierał w tym terminie ale mam dziwną sytuacje i ZUS ostatnio trochę każe mi do siebie biegać. Oczywiście skierowanie już mam ale do 21 lutego jest jeszcze trochę czasu
Witaj:)cieszę się ,że ktoś się odezwał.Z jakiego regionu Polski się P.wybiera?Będziemy myślę w kontakcie.Myślałam ,że jak już się ma skierowanie,to wyjazd jest pewny?
OK,ja podobnie,ew.do Zakopanego bezpośrednio , tam przesiadka i do Szczawnicy.Jest nas już 3 do tego sanatorium,ale nikt nie jedzie samochodem.Do zobaczenia w takim razie