jadę na prewencję

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Maria63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 09:07

jadę na prewencję

Post autor: Maria63 »

Witam....jadę 14 lutego do Połczyna Zdroju.....turnus do 09.marca....może ktoś jedzie z Radomia lub okolic?????602 426 452...
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: jadę na prewencję

Post autor: sztani »

tytuł Mario słabiutki . Po tytule nie wiemy gdzie jedziesz .Ludzie przede wszystkim patrzą na tytuły. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Maria63 pisze:Witam....jadę 14 lutego do Połczyna Zdroju.....turnus do 09.marca....może ktoś jedzie z Radomia lub okolic?????602 426 452...
Witaj.Byłam w zeszłym roku w tym samym terminie co ty i wyjeżdżałam z Warszawy pks Polonud chyba o 20;15 i rano o 4;45 byłam w Połczynie,jechała ze mną tez pani z Radomia i byłyśmy razem w pokoju.My byłyśmy w Gryfie, było naprawdę super pod każdym względem. Jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.Pozdrawiam
Maria63
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 09:07

Re: jadę na prewencję Połczyn Zdrój....Gryf

Post autor: Maria63 »

Witaj.....nie goszczę zbyt często na tych stronach....ale dzięki za odpowiedź.....chyba kupię bilet na ten autobus z Warszawy nie ma sensu gonić auta w tą i z powrotem....zwłaszcza,że pogoda nie bardzo....zamówiłam jedynkę na drugim piętrze nie wiem czy dobrze zrobiłam....ale zawsze z kimś można się dogadać...Ciekawa jestem jaka to okolica...zabrać kijki ???będzie gdzie łazić????pozdrawiam
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Witaj,Kijki możesz zabrać ale w recepcji można też wypożyczyć ale nie zawsze są bo są a przynajmniej były gratis. Spacerować jest naprawdę gdzie oby tylko były chęci.My chodziłyśmy do Borkowa to jest ok 3 km w jedną stronę, jest też w Borkowie siłownia na powietrzu (bardzo fajna) a w kawiarence można się czegoś napić.Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ