Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam przdzieloną rehbilitacje w sanatorium uzdrowiskowym mój nr to 935 i dosyc ładnie schodzi w dół jak to sie ma do tych 14 miesięcy oczekiwania które napisał NFZ.Czy ktos był w takiej sytuacji.
anna1901 ja również czekam na rehabilitację w sanatorium 28 dniową ,startowałam z numerem 900 obecnie 597czeklam od maja 2013 czas oczekiwania 13-15 m-cy.Maj-sierpień w tym czasie powinnam wyjechać,choć będę próbować wyjechać wcześniej ze zwrotów ..zadzwoniłam i takowe są czekam na wczesną wiosnę pozdrawiam
Napiszcie proszę, w jaki sposób można dostać 28 dni sanatorium z NFZ? Czy skierowanie musi być od lekarza specjalisty? ? Chciałbym kiedyś tak sobie pojechać na leczenie.
Narewka u mnie to przypadek ! ja chciałam 21 sanatorium tak jak zwykle byłam u tej samej pani doktor pierwszego kontaktu. Decyzja zapada jak widać na komisji w NFZ.Pozdrawiam
Atina piszesz ze czekasz od maja , czyli w ciegu 8 miesiecy spadlo liczac 300 osob u mnie w ciagu 1 miesiaca 200 czy to przypadek czy ta kolejka moze sie zatrzymac,z jakiego województwa jestes ja z lubelskiego Piszwsz ze dzwoniłas pytajac o zwroty mi powiedziano ze po upływie 18 miesiecy od ostatniego pobytu ,a bylam czerwiec 2013.
anna1901 jestem z województwa pomorskiego ,owszem pani zapytała mnie kiedy ostatnio byłam w sanatorium u mnie to już blisko 18 m-cy będzie niedługo dlatego też czekam do wiosny