Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ten ośrodek nie ma jedynek:)ciesz się jak będziesz miała dużą dwójkę:)-byłam w tamtym roku w grudniu.Miałam pokój z koleżanką A -obok było -B-(też dwie osoby -tylko miały mniejszy pokój)-a wspólny przedpokój, łazienka i ubikacja.Masz pytanie to pisz.
No to maja jakieś nowości -jedynka za 20 zł?-ja bym brała....Ja uważam ,że lepiej jechać szybciej-wybór pokoi,zabiegi przydzielane szybciej-wolne po południe.Ci co przyjechali później to mieli zabiegi jeszcze po obiedzie..Szlafrok to rzecz najważniejsza,na zabiegi pomykaliśmy w szlafrokach,a i nie wiadomo kogo będziesz miała do wspólnej łazienki-np:małżeństwo...tak miały koleżanki obok-no i głupio iść w koszuli nocnej do łazienki....bo można spotkać płeć odmienną...głupio to było zrobione...czajniki są na korytarzu ,ale ja swój miałam -tylko chowałam:) ogólnie jest SUPER!!!Masz pytania to pytaj.
Do Gaba co do tych jedynek to są to pokoje dwu osobowe tylo dopłacasz za drugie łużko przeczytałam to na ich stronie internetowej,chyda że tyczy się to kuraciuszy prywatnuch.Mam jeszcze kilka pytań czy są obchody pielęgniarek czy telewizor płatny noi czy popołudniowe wyjście poza sanatorium trzeba komuś zgłaszać tak było np w Jedlcu,z góry dzięki za wszelkie informacie.