Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę do Krynicy do sanatorium Leśnik Drzewiarz- mam pytanie do osób, które były w tym sanatorium, ewentualnie poznały już na tyle Krynicę, że mogą udzielić odpowiedzi. Sanatorium mieści się na zboczu- jak duże jest to zbocze? czy jest problem z dojściem? Pani z recepcji poinformowała mnie, że od przystanku PKS ok 300 m , ale żeby lepiej wziąć taksówkę jeżeli ma się bagaż- czyżbym zarezerwowała sobie pobyt na górze która trzeba zdobywać? , kondycja w zdobywaniu gór już nie ta
Pozdrawiam wszystkich zaglądających
Witam Kozico, byłam w leśniku 6 lat temu pobyt wspominam bardzo dobrze zabiegi wszystkie na miejscu pokoje ładne z pełnym węzłem sanitarnym.Co do lokalizacji obiektu to jest na małej górce i jest dosyć trudny podjazd.Dobra rada podjachać taksówką.Pozatym jest wszystko ok,życzę milego pobytu i szybkiego powrotu do zdrowia. Jak masz pytania to pytaj.
Danusiu dziękuję , za odzew- w takim razie wezmę taksówkę, - mam nadzieję, że codzienny powrót z centrum Krynicy nie będzie jakimś szalonym wyzwaniem w podejściu do sanatorium ( podejrzewam, że np. do pijalni trzeba zejść z górki i niestety z powrotem na nią się wdrapać), dobrze chociaż, że wszystkie zabiegi na miejscu.
Witam wszystkich. Nie dajmy się zwariować. Dojście do Leśnika - Drzewiarza naprawdę nie sprawia problemu. Owszem jest to jakby niewielka górka i może jakiś problem z dojściem , kiedy dzwiga się ciężką walizkę. Ale teraz to przeważnie mamy walizki na kółkach.Byłam kilka razy w tym sanatorium i nie tylko i uważam ,że jest to najlepsze sanatorium w Krynicy. Zazdroszczę pobytu i życzę samych przyjemności.
Witam cieplutko!Kozico55 uważam,że dasz rade podejść pod niewielkie wzniesienie,no chyba,że jesteś osobą niepełnosprawną.Wysiadasz przy restauracji Hawana ,przechodzisz na drugą stronę ulicy i idziesz pod górkę.Życzę miłego pobytu w Krynicy.
Taksówka bez sensu,chyba że faktycznie masz bagaż do niesienia w ręku.Tak jak pisali poprzednicy z przystanku widzisz Leśnika.Górka wcale nie jest tragicznie stroma,ale za to jakie widoki
Dziewczyny dam radę, myślałam po rozmowie z recepcjonistką,że podejście jest jak droga na Giewont , ale uspokoiłyście mnie ,że to tylko Babia Góra . Jestem jeszcze sprawna ruchowo, więc na pewno powolutku się doczołgam na szczyt. Dana dziki za wskazówkę gdzie wysiąść.