Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, dostałem skierowanie z ZUS na termin 27.02.2014, może ktoś jedzie w tym terminie chętnie zabiorę ruszam z okolic Ostrołęki. Jak ktoś ma ochotę poradzić jak jest w tym ośrodku zwłaszcza dla tych z ZUS to chętnie wysłucham rad. Po przeczytaniu forum od razu szukam nie chrapiącego i nie palącego współlokatora Pozdrawiam Adam
Witajcie!
Wybieram się już 27 lutego na turnus do Gołdapi. Czy ktoś również dostał tam bilet?
Chętnie poznam jakąś miłą, niechrapiącą osobę do wspólnego dzielenia czterech ścian.
Ania
Witam Aniutka, wreszcie się doczekałem Jakim środkiem transportu jedziesz i jeśli mogę spytać ile masz lat? Czy byłaś kiedyś w sanatorium? Może porozmawiamy przez priv jakieś FB czy e-mail?
Witam, również się wybieram do Vital 27.02.2014 już żałuję, że nie ma koedukacyjnych pokoi ale cóż może jakiś miły i nie chrapiący kolega się znajdzie? jak ktoś jedzie w tym terminie to proszę o kontakt [email].pl