Świnoujście 27.03 do 16.04 2014.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2014 13:30
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Świnoujście 27.03 do 16.04 2014.

Post autor: Dojrzaly »

Mam skierowanie w terminie podanym wyżej.Jadę samochodem z Krakowa i zabiorę chętne osoby.Wyjeżdżam dzień wcześniej.
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Świnoujście 27.03 do 16.04 2014.

Jeżeli nikt nie jedzie do Świnoujścia ,to możne ktoś był i napisze parę slow odnośnie ośrodka Sasanka ! Pozdrawiam!!!
balladyna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 gru 2013 17:32

Post autor: balladyna »

Witaj.Pytasz o Sasankę ja właśnie wróciłam 23 stycznia z tego sanatorium i powiem chciałabym tam jeszcze wrócić. Nie wiem czy Tobie się spodoba ale dla mnie było ok. Zabiegi wszystkie na miejscu ,pokoje ok ,jedzenie smaczne . Ośrodek co prawda pokręcony ale szybko zorientujesz się co i gdzie znajduje się.Zyczę miłego wypoczynku i duo zdrowia. :kwiat:
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziki za przekazanie wiadomości. A możne wiesz jak tam sytuacja z parkingiem się przedstawia bo ja się wybieram samochodem.I jeszcze jedno jaki jest dobry twoim zdaniem pokój. Zwykła 2 czy 2 w studio?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Dojrzały :) Wszakże pytanie nie do mnie ale pozwolę się wtrącić. Byłam w Sasance w maju 2012 r. Parking jest płatny ogrodzony przy ośrodku. Ja miałam 2 w studio i byłam bardzo zadowolona bo miałam super współlokatorki. Rzadko się zdarza, że taki babiniec rozumiał się bez słów, ale nam się udało :lol: Z tego co się orientuję to dwójki są małe i nie we wszystkich są balkony. Studia są lepsze pod tym względem, że przez trzy tygodnie nie jesteś skażany na jedną osobę i w najgorszym przypadku jak Ci nie dopasuje ktoś, to zawsze się znajdzie osoba z którą się dogadasz, ale to są tylko moje spostrzeżenia. Wszystko zależy też od Ciebie. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru i wypoczynku. Jak masz jakieś pytania chętnie w miarę możliwości odpowiem.
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj bardzo mi milo i ciesze się z podpowiedzi.Szerze mówiąc tez podchodziłem do wyboru pokoju w ten sam sposób co ty. Bylem już raz w Iwoniczu i dokładnie miałem to samo co Ty.Do dzisiaj utrzymuje z chłopakami kontakt chociaż było to w 2010 roku.Z okręgu jesteś jeśli można zapytać? Bo ja z Małopolski .Troszkę daleko mam do Świnoujścia ale ciesze się bo jeszcze tam nie bylem. Mam nadzieje ze może ktoś do mnie dołączy na drogę ,zawsze by się to lepiej jechało.Pozdrawiam i dziękuje za kontakt.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Dojrzały :) Nie chciałabym rozpisywać się publicznie więc wysłałam Ci wiadomość na priv. Pozdrawiam.
balladyna
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj. Praktycznie poprzedniczka odpisała Ci na Twoje pytania. Z tego co mogę dodać są pokoje jeszcze trzyosobowe ale jak przyjedziesz wcześniej to załapiesz się na jakiś fajny pokój.Trochę daleko rzeczywiście ja jechałam pociągiem z Krakowa jest bezpośredni do Świnoujścia.Ale nie będziesz żałował bo naprawdę fajny ośrodek i miejsce.Pozdrawiam :kwiat:
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Balladyna. Zastanawiam się czy właśnie nie jechać pociągiem. W tym Krakowie nikt nie zostawia namiarów żeby się skontaktować kto jeszcze jedzie. Właściwie KRUS nie chce brać w tym udziału. Pozdrawiam.Może się jeszcze ktoś chętny odezwie.
balladyna
Kuracjusz
Kuracjusz

Tak prawda z KRUS nie chcą powiedzieć kto jedzie bo nie wolno im przez tą ochronę danych osobowych.Ja jak jechałam to sporo ludzi jechało właśnie do sasanki z Krakowa.,ale dowiedziałam sie o tym dopiero na miejscu za to rażniej póżniej wracało się z Świnoujścia bo już znaliśmy się.Jeśli dobrze słyszałam to powiem jeszcze za parking trzeba zapłacić a cały turnus 100 zł.Ciężko tu Ci będzie na tym forum znależć kogoś ,bo ja też pisałam ale nikt się odezwał. Może Tobie się uda życzę powodzenia. :kwiat:
ODPOWIEDZ