Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Większość z nas ma swojego ulubionego kota. Takiego na czterech łapach i takiego do którego zwracamy się " kotku"
Może pochwalicie się swoimi milusińskimi?
A może będzie to dla nas refleksja, że warto pomagać bezdomnym zwierzakom szczególnie teraz kiedy jest okres zimowy.
Same pięknisię Ela nie zabrała swojego na termy to zapakował się do zlewu wczoraj miałem koncert mojego w nocy-coś mu się nie spodobało i udowadniał mi kto rządzi w domu