Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jutro mam komisje.pewnie nic z tego ,ale gdyby jednak to jaki osrodek wybrac ? Chodzi o podleczenie rwy kulszowej i odcinka szyjnego . Bede wdzieczna za szybka podpowiedz.
Jola masz do wyboru Ciechocinek ..Inowrocław ...Uniejów ...chyba Osieczek ...Poddębice no i w Łodzi jak nie chcesz wyjeżdżać ...inny dostaniesz jak masz dodatkowe wskazania np.tarczyca to może dostaniesz jakiś ośrodek nadmorski .Ja mam podobną dolegliwość mam Inowrocław ..Napisz jak poszło
...ale masz to udokumentowane ...albo jakąś adnotację od lekarza kierującego ..bo tak nie są skorzy wysyłać daleko tylko do 200km od miejsca zamieszkania ..Powodzenia
Tak zrób bo inaczej będą się migać ...i ma Ci to napisać lekarz na komisji że zalecany jest ośrodek nadmorski bo później dziewczyny co kierują do ośrodków to Ci nie dadzą ...musisz mieć przyznane przez orzecznika ...mnie nie napisała bo stwierdziła że z nadciśnieniem nie muszę wyjeżdżać nad morze i mam Inowrocław ...a Ty byś miała fajnie bo w okresie letnim nad morzem ..sama radość ..