Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zamierzam takowy utworzyć poprzez ankietę z pytaniem, kto był, jest lub będzie sponsorem Twojego wyjazdu.
Na razie znane są opcje:
PCPR / MOPS
ZUS
NFZ
KRUS
nie wiem, gdzie kryją się mundurowe ?
Prośba do Admina o wskazówkę / pomoc - jak formalnie utworzyć taką ankietę, bo nie widzę uprawnień.
Jeśli już taka ankieta była to proszę o skierowanie mojej propozycji do tego okrągłego segregatora pod stołem...
administrator pisze:Jeśli chcecie to mogę utworzyć taką ankietę. Dodałbym jeszcze własną kieszeń jako sponsora.
Pozdrawiam
na razie jeden chętny się zgłosił...
i jak najbardziej słusznie dopisałeś kolejnego sponsora...
( podsponsorzy niechaj pozostaną anonimowi )...
a już miałem stracha, że gdzieś z zapustnych czeluści wyciągniesz taką ankietę...
a na margiesie - to zrozumialem, że jesteś jedynym uprawnionym do tworzenia ankiet ...
jacky6 pisze:Zamierzam takowy utworzyć poprzez ankietę z pytaniem, kto był, jest lub będzie sponsorem Twojego wyjazdu.
Na razie znane są opcje:
PCPR / MOPS
ZUS
NFZ
KRUS
nie wiem, gdzie kryją się mundurowe ?
Prośba do Admina o wskazówkę / pomoc - jak formalnie utworzyć taką ankietę, bo nie widzę uprawnień.
Jeśli już taka ankieta była to proszę o skierowanie mojej propozycji do tego okrągłego segregatora pod stołem...
super - mamy wyjaśnione i uzupełnione ... ps - przed laty widziałem w sanatorium np. zakonnice - czy one korzystaly-korzystają z opcji ZUS/NFZ czy też innej - habitowej ?
Jeśli ankieta ma dotyczyć sponsorów wojaży sanatoryjnych to PFRON posiada środki , MOPS jest jedynie pośrednikiem Pomaga w wyjazdach dzieci i młodzieży
smuga pisze:Jeśli ankieta ma dotyczyć sponsorów wojaży sanatoryjnych to PFRON posiada środki , MOPS jest jedynie pośrednikiem
jeśli dobrze kamam, jesli wykupię żonce pełnopłatne - to ja będę sponsorem ale kto będzie pośrednikiem ?
i czy musi być pośrednik - bo za takowego nie uważam banku
ale się fajosko mogę ( nadal jestem nowicjuszem patrząc na Twoj staż i praktykę - szacun ) Tobą wesprzeć...
będzie miał Admin sporo pracy przy malowaniu ankiety....