Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,proszę o podpowiedż....złożyłem wniosek o wyjazd z NFZ. miesiąc temu .....teraz zdecydowała się moja żona chcielibyśmy wyjechać razem.....Czy jest to możliwe (kobiety często decydują się po wielkich namowach ) Pozdrawiam...
Witam. Zadzwonić można, ale chyba lepiej wziąć skierowanie od lekarza, dołączyć pismo z prośbą o wspólny wyjazd do tego samego sanatorium i w tym samy terminie uzasadniając odpowiednio, że np tańszy przejazd, takie same czy podobne schorzenia itp. można wysłać poleconym,ale może lepiej byłoby zawieść i porozmawiać, żeby dołączyli do tego wniosku wcześniej złożonego przez Ciebie, to wtedy nadane nr będziecie mieli jeden za drugim, a to prawie gwarantowałoby, że dostaniecie wyjazd razem. Pozdrawiam.
Witam Koleżanki forumowiczki, bardzo dziękuję za podpowiedzi, naprawdę o to mi chodziło.Okazuje się ze wyjazd razem jest możliwy mimo że wnioski złożone były w różnych terminach.Odpiszę jak załatwimy.......... Ps.Koleżanko Kruszynko.....Jesteś mi znajoma z forumowych rozmów np. o Ciechocinku(A może mi się wydaje ???) pozdrawiam wszystkich piszących...
Koleżanko,ja CIĘ widziałem już w 2012r. a ostatnio w m-c-u wrześniu 2013r TY mi trochę odpisywałaś ........................pamiętam TO TY napewno pozdrawiam.