KUDOWA-ZDROJ ZAMECZEK
KUDOWA-ZDROJ ZAMECZEK
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: KUDOWA-ZDROJ ZAMECZEK
iwanowa 35 witaj na forumiwanowa35 pisze:Witam !!! Był ktos moze w sanatorium zameczek w Kudowie -zdroj ,,, wybieram sie tam za jakis czas i ciekawa jestem jak tam jest , co warto zabrac ze soba zeby nie dzwigac wielkiej walizki ,,, z gory dziekuje za odpowiedz![]()
![]()
![]()
Wyjeżdżam...planuje wyjazd
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Poczytaj forum napewno trafisz na cos co ciebie zainteresuje..iwanowa35 pisze:Dziekuje ,,,,ale mi bardziej chodzi o kogos kto byl juz w zameczku,bo mam kilka pytan takich dotyczacych tego osrodka
Powiem tylko tyle, że Ci bardzo zazdroszczę. Piękne miejsce więc na pewno będziesz zadowolona. Termin wspaniały, miejsce cudo:) życzę Ci tylko fantastycznego towarzystwa, które pozwoli na przemiłe wspomnienia i chęć powrotu w to miejsce za jakiś czas. Pozdrawiam.
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
Byłam w Zameczku w 2012 roku w czerwcu.Obiekt piękny odrestaurowany, warunki lux. Na miejscu nowoczesny basen, siłownia gimnastyka. reszta zabiegów w Zakładzie przyrodoleczniczym, 3 minuty z Zameczka przez park. Latem to sama przyjemność, zameczek stoi w samym parku, obok palmy, fontanna, mnóstwo kwiatów - jak w bajce. Zabiegi podobne jak wszędzie tylko wciskano każdemu picie wody jako zabieg.Zastrzeżenia miałam jedynie do jedzenia catering z sanatorium Polonia (obok), bardzo średnie i dla mnie za zimne. Kudowa urocza, wokół wiele miejsc do zwiedzania, wycieczki, koncerty.Jest gdzie potańczyć ( 3 miejsca). Życzę miłego pobytu. Bietka
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Staż sanatoryjny: 14
Na wszystkie pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, upływ czasu -radzę w kilku sprawach zadzwonić do recepcji napewno udzielą informacji.W pokojach były czajniki i TV (chyba bezpłatne), lodówka mała chyba też., co do internetu nie interesowałam sie. Od tego też chciałam odpocząć.Wycieczki organizowane są porzez zewnętrzne biura podróży, wystarczy sprawdzić oferty tych co działają w Kudowie. Jak sobie przypominam były wycieczki do Czech i po okolicy. Sanatorium oprócz ewentualnego wywieszenia oferty nie pośredniczy w tym.
Pozdrawiam,
- Dario X
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 mar 2015 18:56
- Staż sanatoryjny: 4
Niewysokie malownicze Góry Stołowe na spacer można się też udać za granicę czyli do Czech.
Mnóstwo kuracjuszy ożywiona działalność wieczorowa dla każdego coś miłego.
Zabytkowy Zameczek gruntownie odrestaurowany w standardzie NFZ+. Położony w parku zdrojowym
piękna zieleń latem bajkowa sceneria zimą
Jako zwolennika natury spacerów rowerów szczególnie nowy basen mi podpasował.
Jak z każdego pobytu kolekcjonuję trochę miłych fotek.
Polecam