14.07 Duszniki Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
emii
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2014 16:49
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

14.07 Duszniki Zdrój

Post autor: emii »

Duszniki Zdrój- jade 14.07 czy wybiera sie ktos z Poznania??? Emila
forumowicz

Re: 14.07 Duszniki Zdrój

Post autor: forumowicz »

Dwa tygodnie temu wróciłam z Dusznik. Które masz zanatorium? Ja byłam w Chopinie. Jeśli potrzebujesz informacji - służę. :kwiat:
emii
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj, jade do Jana Kazimierza, prawdopodobnie jest w parku, Ciekawe jakie sa pokoje, czy jest internet no i troche coś z ,, terapii ruchowej,, :D tańce/ bede bardzo wdzieczna zawiadomości
forumowicz

emii pisze:Witaj, jade do Jana Kazimierza, prawdopodobnie jest w parku, Ciekawe jakie sa pokoje, czy jest internet no i troche coś z ,, terapii ruchowej,, :D tańce/ bede bardzo wdzieczna zawiadomości
Witaj emii :kwiat:
Jan Kazimierz rzeczywiście leży w parku. Bardzo dobrze trafiłaś. Jadalnię i całą bazę zabiegową masz na miejscu. Bez problemu wi-fi. A i tańce codzień odbywają się w Parkowej. Jest to naprzeciwko Twojego sanatorium w pijalni wód. Ja mieszkałam w Chopinie na wzgórzu z tyłu Jana Kazimierza. Dochodziłam na zabiegi i jadalnię do Was. Jedzenie b.dobre. Pokoje też w Janie Kazimierzu bardzo ładne. Byłam tam tylko gościnnie. Dużo fajnych wycieczek i nie drogich. Jest kilka biur podróży. Ja korzystałam z Poloneza który mieści się w Pijalni Wód. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej-pytaj. Postaram Ci się pomóc. Pozdrawiam :D
emii
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj milusińska1 Polonez to sanatorium? Do Dusznik najlepiej pewnie dojechac samochodem...czy mozna autobusem? Wycieczki zagraniczne jednodniowenp Wiedeń tez jest? Dziekuje Ci za cenne informacje i zycze pieknej , słonecznej niedzieli. Pozdrawiam :D
forumowicz

Witaj emii :kwiat:
Polonez to biuro turystyczne które mieści się w Pijalni Wód. Poleciłam je, ponieważ korzystałam z niego i byłam bardzo zadowolona. I mają najniższe ceny. Wycieczki do Wiednia też są ale 3-dniowe. Nie opłaca się bo trzeba zapłacić w sanatorium taką jakby karę która wynosi ok. 100zł na dobę. No i oczywiście lekarz musi zezwolić na taką wycieczkę, a wiadomo że traci się wtedy zabiegi i NFZ tego nie refunduje. Stąd te koszty które ponosi kuracjusz. Jednodniowa wycieczka to do Pragi. Wyjazd jest o 6.30 i powrót ok.20.30. i w niedzielę, więc nie traci się zabiegów.Tam polecam. Praga jest piękna. Cena wycieczki to 55zł.
Do Dusznik zawoził mnie mąż samochodem. Ale we Wrocławiu czy Katowicach są busy i autobusy które przywiozą na miejsce. Jeśli jeszcze coś chcesz wiedzieć-pisz. Pozdrawiam i miłego wieczoru. :D
Lexus
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2014 22:21
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lexus »

emii pisze:Witaj, jade do Jana Kazimierza, prawdopodobnie jest w parku, Ciekawe jakie sa pokoje, czy jest internet no i troche coś z ,, terapii ruchowej,, :D tańce/ bede bardzo wdzieczna zawiadomości
Witaj Emii :)

Do którego Jana Kazimierza masz przydział :?: Pawilon A czy Pawilon B :?: bo różnica pomiędzy nimi jest bardzo duża.
A POLONEZ to lokalne biuro podróży, które na tym terenie organizuje wycieczki.

Pozdrawiam :)
forumowicz

Lexus masz rację. Rzeczywiście to duża różnica. Ale emii pisze że wie że mieści się w parku więc zapewne chodziło jej o "A"
emii
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dokładnie,przydział mam do pawilonu A, Na razie dzieki, moze nasuna mi sie jakies pytania. Zycze miłego wieczorku :)
baartek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2014 22:18
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: baartek »

witam ja z łodzkiego jade do Duszniki Zdrój mam Chopin II od 14.07.2014 pozdrawiam. [email].pl
ODPOWIEDZ