Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziś jest taki dzień,
w którym smutki idą w cień
a marzenia się spełniają
i otuchy dodają.
Każdy składa Ci życzenia:
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
A ja życzę Ci miłości i radości
oraz życia bez przykrości.
Żeby każdy dzień był taki,
w którym słonko daje znaki
o wierności i miłości.
Jak to pięknie i wesoło
gdy przyjaciół ma się w koło.
Z nimi pięknie czas upływa
nawet gdy nam smutno bywa.
Uśmiechnij się i żyj, do przodu idź,
Baw się i śmiej i wielu przyjaciół miej.. ((♥,»*¯*♥*¯*«,♥)) ((♥,»*¯*♥*¯*«,
Elciu życzę Ci uśmiechu, nawet gdy spotka Cię smutek,
tęczy na niebie, która przypomni Ci, że i nad najciemniejszymi chmurami świeci słońce.
Pewności, że przy Tobie zawsze będzie ktoś, gdy ogarnie Cię samotność,
przyjaciół którzy wskażą Ci piękno potrzebne dla Twoich oczu
oraz żebyś potrafiła cieszyć się życiem w każdym jego momencie
Eluniu nie umiem rysować ani malować mogę Ci tylko Gorące Życzenia i Buziaki Podarować Wszystkiego Najlepszego,niech słoneczko zawsze Ci jasno świeci Pogoda Ducha Nigdy Nie Opuszcza,Uśmiech Który Jest Na Twojej Bużce Nigdy Nie Znika Buziaki
Kochani bardzo serdecznie dziekuje Wam za życzeni
Teraz kiedy dorosłam nie czekam na tort ze świeczkamibo wiem że to jest taki zwykły dzień zwykłej dziewczyny która ma wicej doświadczeń.
Ale dziś i ja sama złoże sobie życzenia
Uśmiechaj się .....zwłaszcza...mimo....pomimo....wbrew ....na przekór bo jak nie dziś to kiedy....a z źyciem musisz dać
sobie radę.....pamiętaj o tym
I tak na koniec...
Chwytaj cudowne chwile....ile pomieszcza dlonie...chwytaj w otwarte serce każdy słoneczny promień
Jeszcze raz Wam dziękuję