Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam forumowiczów i przepraszam, ze pytanie zadaję w tym dziale ale niestety jako początkujący nie mam dostępu do działu "na każdy temat" chociaż tam by pasowało je zadać (cóż...takie zasady przyjął(a) admin no i nie ma wyjścia)
W okresie od 21.07.2014 wybieram się do Energetyka w Inowrocławiu, jak na tę porę roku przystało będą prawdopodobne upały i częsta konieczność zmiany garderoby. Niestety ilość bagażu jaki będę mógł że sobą zabrać jest bardzo ograniczona a w związku z tym będzie zachodziła konieczność częstego prania i prasowania.
Nie jestem w tych dyscyplinach "sportu" zbyt mocny wiec oświećcie mnie jak wy sobie z tym radzicie?
Pranie, suszenie, prasowanie.... czy są warunki w tym sanatorium do samodzielnego wykonywania tych czynności.... pralnia, suszarnia, prasowalnia? a może jest możliwość odpłatnego zlecenia wykonania takich usług?..
Najlepiej zapytać u źródła, numer tel podany na skierowaniu. Też wybieram się po raz pierwszy, tylko 28go i do Kujawiaka, ale jak mam wątpliwości to tam najszybciej uzyskam odp. Pozdrawiam
pozwolę sobie odpowiedzieć na zadane przez siebie pytanie.... każdy może zadzwonić do recepcji ale ja już wiem z własnego doświadczenia: pranie - nie ma usługi prania, każdy pokój ma dwie miski i można przepierkę uskutecznić w zakresie własnym..... suszenie - każdy pokój ma rozkładaną stojącą suszarkę do bielizny ( nie każdy pokój ma balkon )..... prasowanie - nie ma usługi prasowania...przy recepcji jest udostępniane pomieszczenie z żelazkiem i deska do prasowania ( niemile jest widziane posiadanie żelazka i używanie go w pokojach ( względy pożarowe) ale jest to niekiedy praktykowane ...to by było na tyle....gdyby ktoś miał pytania to proszę na priva lub tutaj..póki jestem.... mogę sprawdzić i odpowiem