Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj ;Bogusia18;
Byłam w Nowym Domu Zdrojowym w 2012 roku.Ja osobiście byłam zadowolona.Ja nie mam wygórowanych wymagań,nie muszę robić zakupów ,gotować ,sprzątać a to już wielki luksus. Z zabiegów także byłam zadowolona na dodatek miałam piękna jedynkę na 2 pietrze od strony Góry Parkowej ,gdzie przychodziły jelonki ,piękny widok.Jedzenie jak dla mnie dobre jak za te pieniądze
,może dla mężczyzn zbyt małe porcje ,ale można wytrzymać.Dom Zdrojowy jest pięknie położony na samym deptaku szkoda ,ze pijalnia jest w remoncie.Sama Krynica,rekompensuje wszystkie minusy.Fajne towarzystwo,pogoda ducha zrobi wszystko.
Już się ciesze,ze niedługo ja zobaczę.Jeśli masz pytanie to pisz na pv ,odpowiem.Miłego pobytu życzę.
Byłam w tym sanatorium w tym roku na przełomie kwietnia i maja.Moim zdaniem sanatorium ok pokoje różne 1,2 itd.Jeżeli chcesz jedynkę musisz przyjechać jeden dzień wcześniej,kosztuje to 50 zł.Ja z zabiegów byłam zadowolona,jedzenie dobre,obsługa miła.Sanatorium jest położone przy samym deptaku,więc wszędzie blisko,na Górę Parkową na kawkę do Babci Maliny i na fajfy 20 mim.Ważne też jest fajne towarzystwo,my mieliśmy super paczkę,że aż żal było wyjeżdżać.Krynica i okolice piękne.Życzę miłego pobytu ,dużo słońca i fajnych znajomych.
Trafiłaś przepiękne miejsce. Sanatorium też nie najgorsze. Koleżanka była i bardzo sobie chwaliła. Bardzo lubię Krynicę i chętnie do niej wracam.
Pozdrawiam
Życzę wspaniałego towarzystwa, dobrych zabiegów i miłego pobytu
Pozdrawiam
Hania
Z Krynicy wróciłam w maju, z Continentalu a Nowym Domu Zdrojowym byłam w 2006 roku.Jeśli chodzi o pijalnię to ma być ponoć otwarta we wrześniu, ale wiadomo są poślizgi. Szkoda bo bez pijalni to nie ta sama Krynica (byłam tam po raz 5-ty). Stary Dom Zdrojowy ciągle jest remontowany ale jest czynny, nawet w Sali Balowej są koncerty , przeniesione z pijalni.W Nowym Domu Zdrojowym z tego co paqmietam są dobre zabiegi ( szczególnie zawijania borowinowe których gdzie indziej nie ma tylko są plastry), uczulam na różny standard pokoi od bardzo luksusowych (niższe piętra głównie dla komercji) do poziomu lat 60-tych bez łazienki np. pokój nr 410, gdzie na 6 metrach byłam z drugą osobą, a głowę miałam prawie w umywalce zasłoniętej starą szmatą. Koszmar.Specjalnie będąc teraz sprawdziłam czy ten pokój jest wynajmowany, okazało sie że tak ale dla 1 osoby ( może wyremontowali ?).Życzę więcej szczęścia w przydziale pokoju w NDZ. Lokalizacja -samo centrum, lepiej być nie może i drugi plus to przydział wody pitnej poza zabiegami, gdzie indziej jest to zabieg albo trzeba płacić w pijalni.