Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam! Byłam w domu zdrojowym trzy lata temu. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Wtedy było jeszcze tak że nie wszystkie pokoje były po remoncie,ale myślę,że na dzień dzisiejszy napewno wszystkie będą po gdyż wtedy trwał generalny remont. Zabiegi na miejscu wraz z basenem solankowym-rehabilitanci bardzo sympatyczni i kompetentni. Co troszkę mogłoby się poprawić to wyżywienie. W tym czasie jak ja byłam,było mało urozmaicone i brakowało owoców. Myślę że nie będzie tak żle my sobie radziliśmy chodząc na zakupy-po owoce do Biedronki która położona jest nie daleko spacerkiem 10 minut. Życzę miłego towarzystwa i pięknej słonecznej pogody.