Pozdrawiam
"Perła"Międzywodzie
"Perła"Międzywodzie
Pozdrawiam
Re: "Perła"Międzywodzie
Byłem w sierpniu ubiegłego roku.
-
Pietka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 13 maja 2014 11:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 3
Byłem w "PERLE" zimową porą w 2012.Warunki średnie.Pokoje 2,3,4 osobowe , ale znośne.TV w pokoju , czajnik b.przewodowy,łazieneczka z prysznicem.Zabiegi wszystkie na miejscu,ale jakość różna.Okłady borowinowe podgrzewane w piecyku i czas oczekiwania spory.Jeżeli się postarasz , to można o 10,00 być już po zabiegach.Najgorsze , to co dwa dni pogadanki,wykłady z medycyny pracy,bhp i takie tam.Nawet w soboty i niedziele chcieli nas spędzać na to.Porażka.Jak byłem -WiFi tylko przy recepcji na dole.O 22.00 zamykają drzwi i koszary,ale nie łażą po pokojach.Chyba ,że za głośno.Do morza 4 min spacerku. Sklepy dookoła.Jedzenie jest znośne.Mnie wystarczyło i smakowało.Ponoć latem przebywa tam dodatkowo 10 tysięcy ludzi,wiec tłumy.
Powodzenia.Jak masz zapytanka pisz-odpowiem.
Pytanie do Pietki - a orientujesz się może jak jest z komunikacją np.w stronę Świnoujścia? Czy jest możliwość podskoczyć tam chociażby w niedzielę środkami publicznego transportu?
-
Pietka
- Aktywny Kuracjusz

-
Pietka
- Aktywny Kuracjusz

Z dzikami to naprawdę była jazda-wychodziłem na uliczkę i wystarczyło zaszeleścić reklamówką z chlebem i cała rodzinka już przybiegała.Jadły z ręki.
Pozdrowię Kingę i Iwonkę, jeśli będzie mi dane je spotkać