Piwniczna-Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
koma160
Na forum od: 07 kwie 2011 23:41

Piwniczna-Zdrój

Post autor: koma160 »

Witam, czy może ktoś jedzie do Piwnicznej / Limba/ Ja mam od 11 kwietnia z Warszawy?
:?:
viva15
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2011 22:11

Re: Piwniczna-Zdrój

Post autor: viva15 »

Jak wrócisz to napisz. Ja byłam i wyjazd był nie do końca udany. Pogoda średnia, nawet był śnieg ,-turnus marzec-kwiecień, ale nie w tym problem. Jedzenie dobre, panie w kuchni na medal. Życzę każdemu takiego smacznego., podanego z uśmiechem posiłku. Czystość w pokojach średnia.Byłam w budynku B, sprzątała pani przysłowiowe ;krakowskie przedmieście; co 2-gi dzień.Baza zabiegowa na miejscu, ale.... oferta zabiegów skromna bardzo. Nie ma basenu- to minus duży, zbiorowa gimnastyka bardzo chętnie zapisywana -zamiast 30min trwała zawsze 20.Żeby poćwiczyć nawet na podstawowych przyrządach, bez ;zlecenia; nawet nie było mowy pomimo, że były wolne przyrządy. Dziwi to o tyle, że jak pani miała ochotę -a właściwie nie miała- by przenieść materace ,to można było ćwiczyć bez ;zlecenia;. hmmmm Okłady z borowiny były ciepłe, ale nie na planowe 15min ,bo zwyczajnie po kilku minutach ziębiły kolana.Kąpiel perełkowa też krótsza jak powinna. Poziom zabiegów i podejście personelu do kuracjuszy w większości był nie fajny. Zabiegi najtańsze ,a przecież płacimy składki, więc dlaczego ?? Mam tylko nadzieję, że mój pobyt w Limbie już się nie powtórzy. Okolica piękna , Beskid Sądecki ma wiele atrakcji dla chcących go poznać ,chociaż władze miasta o czystość nie dbają.Wszędzie brud, wzdłuż Popradu, tak cudownego w swoich zakrętach zwały śmieci. Kawiarnia Piwniczanka przytulna, ciepła , życzliwa atmosfera , a personel- tu ukłon - dba o dobre samopoczucie swoich gości. Czeka się na sanatorium bardzo długo, dlatego rodzaj zabiegów, poziom ich wykonania, podejście personelu, jest ważne.Jestem rozczarowana pobytem w Limbie. Pozdrawiam kuracjuszy.
ODPOWIEDZ