Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam ja mam skierowanie od 27.09.2014.do Szp.Uzdrowiskowego Włókniarz w Busko zdrój ,może jedzie ktoś w tym terminie z Olsztyna lub okolic bardzo proszę o kontakt [email].pl
Najlepiej sam zadzwoń do Włókniarza. Tam dowiesz się wszystkiego. Dużo wiadomości otrzymasz pisząc do Selene. Ona dopiero wróciła z Włókniarza. Myślę, że ci pomoże. Powodzenia i miłego wypoczynku.
W ubiegłą niedzielę wróciłam z kuracji we WŁÓKNIARZA Ja byłam w sanatorium uzdrowiskowym a Ty ja widzę masz skierowanie do szpitala uzdrowiskowego czyli będziesz zakwaterowany w budynku "A" gdzie na pewno są pokoje 1-osobowe. Jest to trudne ale nie niemożliwe. Moja rada to przyjechać dzień wcześniej lub tego samego dnia i bardzo ładnie i przekonująco poprosić o takowy pokój używając stosownych argumentów. Pokoje są odmalowane ale ich wyposażenie mówiąc delikatnie... trąci myszką czyli jest już wysłużone.
Jak będziesz miał jakieś konkretne pytania to zapraszam.
Wkradla sie pomylka jade do sanatorium wlokniarz a nie do szpitala ale dzieki za wszystkie pomocne rady moze uda mi sie zdobyc ta jedynke bo jade az na 28 dni