Malwa Ustroń 14.08.2014r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeny
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2014 17:52

Malwa Ustroń 14.08.2014r

Post autor: Jeny »

Mam skierowanie do Malwy. Czy był ktoś tam lub wybiera się za tydzień. Proszę o wszelkie wskazówki. Chętnie podzieliłabym się tez kosztami dojazdu, gdyby ktoś jechał z łódzkiego. Pozdrawiam czytających. :D
irenak55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2013 17:39
Staż sanatoryjny: 3

Re: Malwa Ustroń 14.08.2014r

Post autor: irenak55 »

Witam byłam w tym sanatorium i byłam bardzo zadowolona zabiegi na miejscu,miły personel,jedynie na basen chodziłam na Równice,do spacerów dużo okolicy,ciekawe wycieczki i fajne wieczorki taneczne,życzę miłego pobytu,pozdrawiam.
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2014 20:14
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: kasia+ »

Witam - byłam kilka razy w Ustroniu w Malwie na turnusie rehabilitacyjnym było Super - - na miejscu; zabiegi, kawiarnia [balety],winda :) , plac na ognisko. Do ; miasta; bliziutko-powrót lekko pod górkę, kościółek bardzo ładny też nie-daleko. Basen w Równicy ok 800m - ja miałam zabieg = basen. Są organizowane wycieczki , jest tam taki fajny Pan Marian [porusza się na wózku] który to wszystko ogarnia. :)
Jeny
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2014 17:52

Post autor: Jeny »

Bardzo serdecznie dziękuję za pozytywne info i pozdrawiam :D .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Jeny życzę dobrze dobranych zabiegów, fajnego towarzystwa i pogody - ducha też :lol: :kwiat:
No i oczywiście szczęśliwej podróży :kwiat: :kwiat:
kola
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2011 15:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kola »

Witam!
Moje wrażenia z pobytu w Malwie są z sierpnia 2012 roku. Koniecznie poproś o zakwaterowanie w wyremontowanym pokoju. Te bez remontu - głęboki PRL. Pozostałe opinie poprzedników potwierdzam. Ogólnie pobyt wspominam jako bardzo udany (oczywiście oprócz pokoju).
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ