Propozycje pełnoplatnych turnusów rehabilitacyjnych

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Propozycje pełnoplatnych turnusów rehabilitacyjnych

Post autor: wikul »

Interesują mnie propozycje 2 - tygodniowych, w miarę tanich, turnusów rehabilitacyjnych.
Od kilku tygodni szukam takich propozycji dotyczących terminów w drugiej połowie września
i pierwszej połowie października. Moje próby rezerwacji albo pozostają bez odpowiedzi albo odpowiedzi są wymijające. Może ktoś zna sanatorium gdzie jeszcze można zarezerwować 14 - dniowy turnus w pokoju jednoosobowym w cenie nie przekraczającym 2000 zł.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Propozycje pełnoplatnych turnusów rehabilitacyjnych

Post autor: ewiko »

Witaj wikuł.
Proponuję Ci zaglądać na stronę 'WŁÓKNIARZA" w Busku Zdrój.Praktycznie co miesiąc mają promocyjne turnusy. Taki tygodniowy turnus kosztuje ok. 1000 zł. Można łączyć dwa terminy. Dostajesz 5 zabiegów dziennie. WŁÓKNIARZ ma super zabiegi więc z pewnością każdego zadowolą. W tej chwili ich stronka promocyjna jest pusta ale lada moment coś wystawią. Też jestem zainteresowana wrześniowym wyjazdem dlatego pilnie śledzę ich oferty. Polecam.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Wikul :)

Nie wiem jaki region preferujesz zatem sprawdź proszę:
ENERGETYK i PRZY TĘŻNI w Inowrocławiu natomiast uzdrowisko Świnoujście ma od 04-10 pakiet dla seniora.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12