Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy jest jakaś lista ośrodków, które maja podpisany kontrakt na prewencję ZUS w 2015 roku? A może ktoś z szanownych forumowiczów posiada taką wiedzę, gdzie można to sprawdzić. Jeśli nie to proponuję, abyśmy sami taką listę stworzyli. Osoby , które mają już skierowanie na ten rok, niech będą łaskawe napisać do jakiego ośrodka i w jakiej miejscowości. Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2015 18:17 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Na naszych stronach jest mapka uzdrowisk ZUS: http://www.nasze-sanatorium.pl/sanatoria-zus-2015.html
Z tego co wiem w internecie są podawane jedynie miejscowości z którymi ZUS podpisuje umowy. W zeszłym roku chcąc przygotować się do wizyty w ZUS-ie osobiście wydzwaniałam do sanatoriów które mnie interesowały...
A ja właśnie szukam takich informacji.
Co roku opracowywana była mapka z zaznaczonymi miejscowościami, w których znajdują się ośrodki rehabilitacyjne współpracujące z ZUS w ramach prewencji rentowej na dany rok.Na rok 2015 nie zauważyłam ,żeby już była przedstawiona.Co roku obserwowałam różne zmiany.
Ciekawe jak będzie w tym roku ?