Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Widzę,że się nic nie zmieniło,to wypada podziękować za opinię
Dziękuję Andrzeju 🖐
Najważniejsze, żeś zdrówko podreperował, odpoczął.... i przeżył w tym babińcu
Wróciłem, więc jest czas na podsumowania.
Nie pisałem o łazience. Jest prysznic z odpływem w podłodze, często nie nadąża z odpływem wody. Lustro z półeczką. Za mała by się pomieściły wszystkich kosmetyki. Jest trzypoziomowa półka wolnostojąca. Kaloryfer łazienkowy – można wysuszyć ręczniki i drobne pranie. W nocy grzali do końca pobytu.
Rozrywka i czas wolny od zabiegów. Na holu jest stół do ping ponga i bilard. Wycieczki organizuje zewnętrzne biuro turystyczne: autokarowa po Kołobrzegu, do Świnoujścia, Szczecina, Berlina, Poczdamu. Koszt 150 zł, za najdroższą. Biuro w porozumieniu z kuchnią samo organizuje prowiant na całodzienne wycieczki.
O jedzeniu pisałem wcześniej – nic się nie zmieniło.
Podsumowując, jestem w miarę zadowolony z wyjazdu. Standard sanatoryjny NFZ, luksusów nie spodziewałem się.