na zdjęciach rewelacja, jedzenie to sprawa indywidualna, zawsze można się "dożywić", a warunki wyglądają pięknie:) ten widok na dach z pokoju, to chyba jak stoisz przy oknie? z daleka - drzewa szumią, zieloność wiosenna, normalnie CZAD:)
Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
- dani888
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
Sławku , hej hej... czekamy na dalszy ciąg relacji
. Pozdrówka....

- Slawekg
- Pomocny Kuracjusz
- Na forum od: 11 mar 2017 19:29
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Dzwoniłem do pani kierownik odpowiedzialnej za ZUS... Dla tych na narządy ruchu z dodatkowymi problemami nie było problemu
- Elinka5+
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 16 lut 2015 19:55
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
Dziękuję za bardzo obrazowy opis i pełne humoru podejście do tematu.
Mój termin to 09.05-30.05.22 z NFZ. Zastanawiam się, w którym obiekcie będę miała zakwaterowanie pokój 2-osobowy , chciałabym blisko basenu ,planuję kupić karnet i systematycznie korzystać mam nadzieję ,że się uda ,bo taka forma rehabilitacji jest
na pewno dobra i dla mnie przyjemna. Pozdrawiam

Mój termin to 09.05-30.05.22 z NFZ. Zastanawiam się, w którym obiekcie będę miała zakwaterowanie pokój 2-osobowy , chciałabym blisko basenu ,planuję kupić karnet i systematycznie korzystać mam nadzieję ,że się uda ,bo taka forma rehabilitacji jest
- Elinka5+
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 16 lut 2015 19:55
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
Dziękuję za bardzo obrazowy opis i pełne humoru podejście do tematu.

- Slawekg
- Pomocny Kuracjusz
Ja miałem od razu, na skierowaniu Jutrzenkę. Na razie nudy. Bary otwarte ale brak imprez... Wycieczki tylko dla potencjalnie świętych...Licheń i Toruń. No i antykomunistów ...do Włocławka

- dani888
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Hej . Sławku , chcesz powiedzieć , że nie ma żadnej parkietoterapii ?
A byłeś w Smażalni Ryb ? Ponoć ludki sobie chwalą...
Wymyśl coś , tam jest całkiem sporo możliwości - biblioteka , kijki , rowery , spacery itp...
Jak jedzenie obecnie ? Pozdrawiam
.

A byłeś w Smażalni Ryb ? Ponoć ludki sobie chwalą...
Wymyśl coś , tam jest całkiem sporo możliwości - biblioteka , kijki , rowery , spacery itp...
Jak jedzenie obecnie ? Pozdrawiam

- Slawekg
- Pomocny Kuracjusz
wiesz, jedzenie hmm...odchorowalem przez dzisiejszą noc kolacyjną sałatkę. co do biblioteki itp to są. są nawet rowery ale nie każdy może. bylem dziś na spacerze. szlak oznakowany bardzo źle. w lesie niestety latające bzzzzyki. zostaje relaksacja w kościele albo karaoryki... parkiety były raz od przyjazdu. może teraz nie będzie bo aktualna dostawa ludzka jest daleeeeekooo posunięta w leciech. 

i raczej bardzo roszczeniowo niemiła.
- Załączniki
-
-
-