Bajka Horyniec-Zdrój
- ka_jak_kazimierz
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 13 mar 2016 14:48
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
- ka_jak_kazimierz
- Super Kuracjusz
Re: Bajka Horyniec-Zdrój
Ja pojechałam autobusem z Warszawy do Biłgoraja, a tam przesiadka do busa i do Horyńca dojechaliśmy w dniu rozpoczęcia kuracji sanatoryjnej, a też dzwoniłam przed wyjazdem, żeby pojechać wcześniej i dostać pokój 2 osobowy. Wówczas pani powiedziała, że wszystkie pokoje 2- osobowe zajmują małżeństwa i zrezygnowałam z przyjazdu wcześniejszego. Jednak wiele osób przyjechało wcześniej. Dostałam pokój 3 osobowy i muszę powiedzieć wspaniale nam się mieszkało pomimo wiele niedoskonałości w pokoju.
Co mi się nie podobało? kolejki do lekarza, kolejki do wypisu. Dużym utrudnieniem dla mnie i nie tylko było tracenie zasięgu mojego operatora telefonu. Zdarzyło się, że traciłam zasięg cały dzień. W Bajce nie ma ogólnodostępnego Wi-Fi.
Tyle na początek podsumowania.
- zawiela
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 6

Super relacja,AŻ chciało się czytać,składam WIELKI POKŁON

- dani888
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Kaziuka_jak_kazimierz pisze: ↑08 lis 2022 18:01 Jeśli chodzi o pokoje, to przyznaję Ci rację, natomiast Wi-Fi to już nie taki problem jak jeszcze kilka lat temu. Dziś praktycznie każdy nosi własny internet w kieszeni.
A kontrole? Mówiąc szczerze bardziej mi przeszkadzały te "gospodarskie" wizyty Pana od spraw technicznych.
Ja z kolei powiem Ci, że chyba bym nie zamienił specyficznego klimatu Bajki na marmurowe korytarze Jutrzenki.
Dzięki za życzenia, już jest lepiej, choć żona dostała jeszcze dziś antybiotyk na 3 dni.
Pozdrawiam i Tobie też zdrowia życzę![]()

Odnośnie Jutrzenki mój drogi to nie chodzi mi o te marmury tylko o klimat , otoczenie - piękne lasy , sosny , oddychało się lżej i ciśnienie nie skakało , świetna baza zabiegowa i to jest TO . A że warunki jak w hotelu kilkugwiazdkowym to również na duży plus

Serdecznie pozdrawiam , miłego weekendu

P.s. Zacytowałam Twoje słowa gdyż chciałam przerwać tę jałową dyskusję nie na temat...

- ka_jak_kazimierz
- Super Kuracjusz