Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Straszne długi masz termin!!!
Ja czekałam od zawiadomienia ok. miesiąc , ale teraz sezon to pełnopłatnych większość przyjmują...
Możesz mieć rację, że będzie covid- oby NIE, czego Ci życzę .
Pozdrawiam serdecznie
Cześć
Pismo z NFZ w połowie września -termin oczekiwania 13 miesięcy.
Startowałam z numerem ciut powyżej 15000 a na dzień dzisiejszy
"znowu ciut" powyżej 7000. Tak jeszcze nie miałam -ubyło 8000
w tak krótkim terminie.Na początku marca zacznę wydzwaniać
o zwroty. A jak u Was?. Pozdrawiam Ryisa
Startowałam w czerwcu z ok 26000. Dzisiaj mam 1600 i ciekawa jestem na kiedy i dokąd dostanę skierowanie (reumatologia). Czy ktoś z podobnym nr już dostał? Dokąd i na jaki termin?
Szybko u ciebie poszło i szybki termin. Ja jeszcze dzisiaj ok 1200 mam na liczniku. Gdzie dostałeś? Chociaż pewnie zależy jakie grupy schorzeń... Ja z reumatologii. Chciałabym w pierwszej połowie lutego i już myślę czy nie poprosić w NFZ o taki termin. Nie orientujesz się czy są u nas przychylni na takie zapytania?
Cześć
To szaleństwo, numerki bardzo szybko schodzą.Na dzień dzisiejszy mam nr 3606 a we wrześniu startowałam od 15000. Na przełomie lutego i marca mam zaplanowany prywatny wyjazd i mam nadzieję że po powrocie skorzystam ze zwrotów. Pozdrawiam Rysia