Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jutro wcześnie rano wyjeżdżam , nie wiem jak będzie z internetem ... zatem Marzenko super pogody w moim ukochanym Kołobrzegu , wszystkim ... wszystkiego dobrego ... paaaa
Latarniku ... wszystko do góry ... tzn. ... głowa do góry
Dzięki Gieniu, Tobie też fajnego relaksu z psiapsi....
Jeszcze w takim proszku nigdy nie byłam przed wyjazdem szok nic nie naszykowane a jeszcze spraw...., ale damy radę.
Myślę,że ze Zbyszkiem sie spotkamy i z Alicją...pogoda dopisze...i odpoczniemy
Dobranoc
Marzenko , miłych spotkań z bliskimi mi osobami , z A i z Z i pięknej pogody
Latarniku , moja psiapsi nie kojarzy Ciebie , ale ja nie obiecuję , ze Cie nie poobmawiam
Boski tyłeczek ... raczej stare duuupsko
Może zna i to nawet lepiej
bo kto wie co w krzakach się ukrywa ..
chciała byś mieć taki słodki
no i wpadłem znów obrobiony będzie tyłeczek jak przez stado pe....ów
tylko nie przesadzajcie z wodą rozmowną
uściskaj psiapsi od brzydala