Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W dniu dzisiejszym otrzymałem informację o miejscu i terminie leczenia sanatoryjnego. Jadę do Lądka Zdroju, Odział Sanatoryjny 1 w terminie 10.04 - 09.05. 2024. Wracam do korzeni, ponieważ w 2013 byłem w Lądku, ale w oddziale nr 2. Będę miał mniej schodów do pokonania
Bardzo lubię tę miejscowość, ale miałem cichą nadzieję, że trafi mi się coś z drugiej strony „worka kłodzkiego” - Polanica, Duszniki, Kudowa. Tam byłem ale na rowerze
Pozdrawiam.
Endrjus,
gratuluję przydziału. Miejscowość i termin bardzo fajny Mnie tam jeszcze nie było,a chciałbym bardzo.No to na razie marzę
W dniu dzisiejszym otrzymałem informację o miejscu i terminie leczenia sanatoryjnego. Jadę do Lądka Zdroju, Odział Sanatoryjny 1 w terminie 10.04 - 09.05. 2024. Wracam do korzeni, ponieważ w 2013 byłem w Lądku, ale w oddziale nr 2. Będę miał mniej schodów do pokonania
Bardzo lubię tę miejscowość, ale miałem cichą nadzieję, że trafi mi się coś z drugiej strony „worka kłodzkiego” - Polanica, Duszniki, Kudowa. Tam byłem ale na rowerze
Pozdrawiam.
Gratuluję. W Polanicy byłam w zeszłym roku ( czerwiec / lipiec ). Nie żałuj Dusznik - kuracjusze skarżyli się, że nic tam się już nie dzieje. Kurort powoli umiera. Przyjeżdżali do Polanicy na tańce, bo tam niestety też tego typu zabiegów nie było.
Życzę udanych zabiegów.
Pozdrawiam
Asik_ pisze: 21 lut 2024 15:54
Endrjus,
gratuluję przydziału. Miejscowość i termin bardzo fajny Mnie tam jeszcze nie było,a chciałbym bardzo.No to na razie marzę
Asik, dzięki wielkie Pamiętaj, marzenia spełniają się, więc bądź dobrej myśli.
Pozdrawiam
BarbaraG pisze: 21 lut 2024 21:12
Gratuluję. W Polanicy byłam w zeszłym roku ( czerwiec / lipiec ). Nie żałuj Dusznik - kuracjusze skarżyli się, że nic tam się już nie dzieje. Kurort powoli umiera. Przyjeżdżali do Polanicy na tańce, bo tam niestety też tego typu zabiegów nie było.
Życzę udanych zabiegów.
Pozdrawiam
Dzięki BarbaraG. Generalnie zgłosiłem, że interesuje mnie Polanica, ale jak się okazuje, niewiele zmieniło się, za wyjątkiem zapisów w aktach prawnych, które tak naprawdę nic nowego nie wnoszą. Stare przysłowie pszczół mówi, że dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi się , ale to nieprawda
Pozdrawiam
Dzień dobry.
Chciałem odnieść się do jednego z poprzednich wpisów. Otóż poprzednia ekipa głośno twierdziła, że od 1 lipca 2023 to pacjent będzie mógł decydować o wyborze sanatorium. Niestety przepis ten nie został procedowany i nie będzie nawet przez nowo rządzących. O tym, gdzie i kiedy, decydować będzie NFZ na dotychczasowych zasadach.
Życzę miłego dnia.
Witam
Ja w ubiegłym roku zadzwoniłam prosiłam o Ciechocinek w lipcu ,tak też dostałam...według planu miał być sierpień
Zobaczymy jak w tym roku ,,potraktują,,męża prośbę o Busko Zdrój
Barbaro kiedy składasz?
Ostatnio zmieniony 23 lut 2024 11:17 przez Atina, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję za info Endrjus. Czekam na Inowrocław, co dostanę to zobaczymy. Dzisiejszy numer to 4450. Miał być maj ale będzie czerwiec lub lipiec. Oby nie wrzesień. Pozdrawiam oczekujących z pomorskiego NFZ