Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W moim przypadku to były głównie ćwiczenia z rehabilitantem . Trafiłam na świetnych chłopaków którzy przejmowali się pacjentami i życzyłabym sobie i innym takiego personelu
Nika ja tez nie narzekam ani na personel,ani na lekarzy,ani na rehabilitantow..trafilam na ostatni turnus..a jak wiesz na jednym turnusie jest z 40 osob..to jest woda ,zabiegi..jak sie wchodzilo na masaz podwodny to sie mi juz wszystkiego odechcialo..musialam z tego zabiegu zrezygnować