Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze: nika731207 ja korzystam,ale kolejki wszędzie są koszmarnie długie.Skierowania są w dwóch kategoriach - pilne i stabilne.Decyduje o tym lekarz z danego szpitala.No pilne do pół roku czekania,stabilne nawet w niektórych miejscach do 5 lat.Jako pilne zazwyczaj są traktowane świeżo po zabiegach operacyjnych lub urazach,RZS,ŁZS no i szczególne przypadki ze wskazaniem.
W poprzednim wejściu ignorowanie odniosło skutek,były już miejsca,ze ta osoba sama zakładała temat i sama sobie w nim odpowiadała.Kreciku żal ??? Głupota owszem bywa żałosna,ale w tym wypadku jest mi obojętna.
Alice pisze:W poprzednim wejściu ignorowanie odniosło skutek,były już miejsca,ze ta osoba sama zakładała temat i sama sobie w nim odpowiadała.Kreciku żal ??? Głupota owszem bywa żałosna,ale w tym wypadku jest mi obojętna.