Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zenku, chyba te pieszczoty chodzą Ci po głowie
Ale z jedzeniem to przesadziłeś
Siły nie miałbyś, żeby na parkiet wieczorem wyjść i szpagat na środku sali zrobić
Ruda,
Tak, na diecie to chyba tylko mógłbym się na krześle powiercić
Szpagat ... Jeżeli chodzi o ten włókienniczy to na środku sali mógłbym go zastosować
Dzień dobry popołudniowe Pogaduchy,
Zenku, aleś wymyślił, że z włókienniczym szpagatem na środku sali kawiarnianej byś mógł wywijać
nawywijałbyś i to szybko , zaplątałbyś siebie i wszystkich tańcujących
pobyt wszyscy mieliby przedłużony, jakby się tak o siebie poobijali
Dobry wieczór Pogaduchy,
Zenek , a już myślałam, że pokażesz się w filmie, gdzie szpagat dla Ciebie to pestka
A tu patrzę, znany aktor i szpagat w jego wykonaniu to mistrzostwo świata , ale mam tu Pana, który u mnie ma 10 punktów
Smyranko prądem Wam w głowach ? to trzeba się przebranżowić i elektrykiem zostać... tylko nie tym bateryjkowym , uważajcie na 50 okresów na sekundę , bo może to być bardzo męczące , (częstotliwość, żeby niedomówień nie było, mierzona w hercach)
Witajcie Słoneczka , ja na zabiegi się szykuję, a Wam pogodnego dnia
Dzień dobry Pogaduchy
Andy takie smyranko prądem na pobudkę by dobre było, żeby z łóżka szybko wyleźć
Ranny Ptaszek z Ciebie
Tak wczoraj z Zenkiem przez cały dzień na Forum porządziłam, że tyły w domowej robocie mi się zrobiły
Dzisiaj będzie nadrabianie
I wieczorem jeszcze szpagat próbowałam zrobić, ale bez "dostawczaków" , bo już na samą myśl kurczowo łóżka się trzymałam
Zapraszam na poranną kawę i herbatę , a ciacho jeszcze mam
Miłego dnia życzę