Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Spadają w śląskim,a Ty jak masz szansę podnieść telefon,to nad czym tu się zastanawiać
Bierz przykład z Koleżanki ....i niech się dzieje wola nieba
...albo czekaj na zimę i na górki ,pagórki
A Ty akurat wiesz Alu czy Ty chrapiesz czy nie jak się zaprzesz,to mi wmówisz,
że Mickiewicza recytujesz ....a ja ,akurat Ci uwierzę
Dzień dobry
Ostatnie godziny lata ,popołudniu zaczynamy jesień
Poranna pogoda ,jeszcze letnia
Joni , oczekujemy na Twój zwrot
Zaraz ,wybywam do pracy ,po porannej kawusi
Póżniej , luknę do Was ,jak będzie możliwość
Hello pogaduchy ,miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Cześć Grażynko oraz jeszcze śniące Słoneczka .... Grażynko nie patrz na kalendarz, tylko w niebo, a dalej mamy lato w pełni, chociaż krótszy dzień to nie mówiłbym o jesieni . W grudniu porozmawiamy o jesiennej zimie, a potem wiosna szybko przyjdzie ,
miłego i spokojnego
Tak tak....jeszcze lato ostatniego słowa nie powiedziało,jesień z gościnnością nie spieszy się ,
a już o wiośnie się gada ....chwila a gdzie to Wam się spieszy
W naszym wieku,to każdy dzień celebrować trzeba,bo i tak szybko umykają dzionki
Dzień dobry ...już słoneczne wita
A ja gorąco , na gorące kakałko zapraszam bo nosek mi zmarzł mimo,że jeszcze go nie wyściubiłam na świat
Trzeba se chyba zacząć okno zamykać na noc
Wstać muszę, jaki ból
Andy, a Ciebie co, czy kto, tak o świcie zrywa i mleka pilnuj bo przypaliłeś, na całym forum czuć
Grażynko, dziś nie ma zaczarowanego napoju
Nutka w jajkach przy sobocie teraz grzebie ....czwartek już mi się znudził
Chcesz Alu to Ci się postaram o jajo na śniadanie,tylko powiedz w jakiej postaci