Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pogaduchy , kulinarnie z wspomnieniami
Fajnie powspominać ,dawne czasy
Zenku w niedzielę ,zawsze smakowity obiadek ,może będzie okazja
Popołudnie ,czas na kawusię ,pierniczki czekoladowe tylko mam
Zapraszam na kawusię ,niech nam miło leci czas
Grażynko,
Z Tobą kawę i pierniczki zawsze chętnie mogę popróbować
Ruda chyba gdzieś z wiewiórkami się ukrywa
Fajnie, że nastroje dobre mamy i czasami powspominamy i pomarzymy, bo inaczej nudą by powiało, a tak to może w tańcu powirujemy i beztrosko w górę poszybujemy: https://youtu.be/b6qTdRYJWQM
Dobry wieczór Pogaduchy,
Trochę się za Wami stęskniłam
I jeszcze przez to wspominanie to kilka razy czkawkę miałam
Już wiem dlaczego
Trochę poczytałam, jak bawiliście się razem, a co chodzi o wiewiórkę to traktuję ją jak moją kuzynkę, czasami rzeczywiście trudno nas rozróżnić
Zenku doszły do mnie pewne historie...,
rozbawiłeś mnie i humor mi poprawiłeś
Miłego wieczoru życzę
Dzień dobry
Ostatni dzień listopada ;Andrzejki wszystkiego najlepszego forumowym solenizantą
Czas szybko zleci do świąt ,już grudzień
Wczesny poranek ,ciemno za oknem
Nowy tydzień , inne wezwania ,sprawy załatwienia
Poranną kawusię , pozostawię na dzień dobry
Niech nam miło leci dzień ,bez złych wiadomości
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dziękuję za życzenia Grażynko , i Wam Słoneczka też wszystkiego najlepszego, świećcie cały czas bez względu na porę ...
No to co ? lejemy ?... na razie wosk i kakałko, potem zobaczymy jak się rozwinie , a na razie miłego i spokojnego
Wosku Ci nie dam , bo przecież we wróżby nie wierzysz, a depilacji tego aksamitnego ciałka tym bardziej nie potrzeba .... kakałko leję i na śniadanko zapraszam . Czasami się darzy jak ślepej kurze ziarno , to mi nie zazdrość
Weźże nie pisz o ciałkach jeszcze se ktoś pomyśli,żeś mnie macał
No co ja zrobię jak się z takim urodziłam
A już Ci tak nie zazdroszczę ..... a imprezuj do Nowego Roku ,a będzie jeszcze okazji