Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduchy,
Zajrzałam dopiero teraz, bo i praca i dom, a nie wspomnę, że jeszcze wnuki i pies po głowie chodzą
Alicjo, jesteś sama to i nie dziwię się, że gotówce kupujesz, chociaż co swoje to swoje, ale i ja w tym roku z uwagi na pewne okoliczności też trochę gotowców będę serwować , przecież na talerzu metek na uszkach nie będzie
Miłych przyjemności w Garkolandii życzę
Dobry wieczór
Wieczorek wszystko przygotowane ,jutro dalszy ciąg ,tylko końcowe prace
Zenku garkolandia ,jak zawsze udana
Ciasto degustuję ,odpoczywam przy herbatce
Ala sama w święta ,lukaj na forum
Pogaduchy zapracowane ,cisza w eterze
Miłego wieczorku
I co tam w wielkich miastach słychać .... bo na mojej prowincji już lajcik
Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych z najbliższymi, w ciepłej, rodzinnej atmosferze, przesyłam
Niech z świątecznych aromatów powstanie najpiękniejsza kolęda i czarem swej magii spełni Wasze marzenia.
Love Was
Andy .... pozdrowienia wraz z życzeniami świątecznymi przekazuję od Wandzi
.... ale dlaczego dla Niedźwiedzia te życzenia
Tymi miodami.... miodzeniem dobrze nasłodziłeś
Dzień dobry
Wigilia , przygotowania zakończone ,czas na świętowanie
Opłatek pozostawię i podzielę się z pogaduchami ,jak nasza tradycja
Życzenia wcześniej pozostawiłam
Alu szczególnie dla Ciebie opłatek ,obyś nie zaznała samotności
Pogodny dzień wiosennie ,nie zimowo
Miłego spędzenia wigili świąt ,pozdrawiam