Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja całkiem powaga Dziewczyny z tą harówką u mnie . . Wprawa organizacyjna jest więc nie będzie tak źle. W słońcu okien nie myję . Syzyfowa praca. Dobrze ,ze pies nie wybrzydza bo dopiero by było jak by mi fochy stroił
sztani pisze:ja tu gadu gadu a podlogi czekają ( Mycie po śladach psich łap) odkurzanie i ten nieszczęsny obiad Dam radę ,muszę . Widzicie jak się mobilizuję