Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tyle naczytałam się o zasadach... Ja mam usposobienie trochę wariatki nie raz muszę ugryżć się w język ale czasami zapomnę. Jestem z Wami od niedawna i nie chciałabym nikomu nadepnąć na odcisk
Basiu nie martw się , ja też jestem tu od niedawna. Z natury jestem bardzo gadatliwa , ale raczej nie kłótliwa . Często więc gryzę się w język bo dla mnie ludzie kulturalni powinni dogadać się bez obrzucania się inwektywami. Jeżeli nie ma takiej możliwości to powinni się po prostu tolerować . W tym przypadku każdy ma takie same prawa