Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzej1958 pisze: 17 wrz 2026 20:51
Na ikp tego nie znajdziesz. Musisz wejść na pacjent.gov.pl i zalogować się. W zakładce skierowania, znajdziesz skierowanie do sanatorium. Jeśli jest ocenione przez lekarza, to będzie numer: numer oddziału NFZ-26-numer w kolejce.
W IKP też jest.
Nie wiem czy o tym samym mówimy.
U mnie na telefonie w aplikacji moje IKP nie ma numeru z oczekującej kolejki.
Natomiast IKP na pacjent.gov.pl wygląda tak samo jak u Ciebie.
Andrzejku, rozumiem Cię doskonale, z tym tylko, że w moim wpisie użyłem nazwy "IKP", a nie "moje IKP", czyli nazwy aplikacji, która jest smartfonową wersja konta pacjenta (IKP).