Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobrze myślicie ...o te borowinki chodzi już je czuje na plecach a zdjęcie rzeczywiście smutne ..zapożyczyłam z albumu córki która opowiadała mi o tym miejscu ....robi wrażenie
Przez Cieszanów przejeżdżam jak jadę do Horyńca albo w Bieszczady, w Cieszanowie jest cerkiew , ale coś mi się wydaje że teraz odnowiona jest i nie pasuje mi ten Cieszanów z Eli fotki .
Ostatnio zmieniony 14 sty 2015 19:18 przez anusia153, łącznie zmieniany 1 raz.