A z przygód sanatoryjnych byłyśmy w Krynicy świadkiem takiej sceny rozstania (chyba dwojga świeżych partnerów), że musiał kelner interweniować
Sanatorium Instytut Zdrowia Człowieka Muszyna ul. Mściwujewskiego
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Re: Sanatorium Instytut Zdrowia Człowieka Muszyna ul. Mściwujewskiego
I taka "wisienka na torcie" straciłam telefon w tak głupi sposób , że szok, wypadł z kieszeni kurtki bo mi się spieszyło aby zdążyć przez zamknięciem przejazdu kolejowego , na szczęście prawie na koniec, na szczęście mam drugi do kontaktów służbowych, może nie był wartościowy ale zdjęć chociażby nie odzyskam. Jak to stwierdził partner, albo utopisz, albo zostawisz w szpitalu, albo pociąg przejedzie....muszę sobie taki pancerny kupić.

A z przygód sanatoryjnych byłyśmy w Krynicy świadkiem takiej sceny rozstania (chyba dwojga świeżych partnerów), że musiał kelner interweniować
mieli oboje temperament a pracownicy w jednym z krynickich lokali ubaw po pachy.
Jak ktoś to nagrał i puścił w eter.. 
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 101 razy
- Podziękowano: 54 razy
Dziekuje za szczegolowy opis pobytu ,bylem tam w okresie pandemi ,tancow wtedy nie bylo w IZC,tylko chodzilismy do Korony a tam warunki wiesz jakie ,pytanie mam czy kolezanka byla zadwolona z Beskidu ,i ile osob w pokoju miala ,pytam poniewaz tam sie udaje .Pozdrawiam 
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Wiesz ona generalnie jest tak pozytywną osobą i zawsze fajnie na ludzi trafia. Co do Beskidu jest troszkę na górce, pokoje podobno średnie bardzo (jest w trójce) ale widok z okna obłędny
Jedzenie w porządku , zabiegi trafiła trochę slabe bo jak w ośrodku ale dla niej ważne , że poza domem i podobno genialny turnus.
W Koronie jakoś tak przejrzyściej jest już nawet na recepcji i elewacja zrobiona , IZC zatrzymało się na etapie Gierka niestety. Ale...co do tego balkonu widok wieczorem na Muszynę też super. I dodatkowa informacja - palacze nie ryzykujcie palenia na balkonach....
W Koronie jakoś tak przejrzyściej jest już nawet na recepcji i elewacja zrobiona , IZC zatrzymało się na etapie Gierka niestety. Ale...co do tego balkonu widok wieczorem na Muszynę też super. I dodatkowa informacja - palacze nie ryzykujcie palenia na balkonach....