Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
IAle macie fajnie dziewczyny że się już dogadalyscie w sprawie wspólnego zakwaterowania. Ciekawe kim mnie los obdarzy. Moge powiedzieć o sobie ze jestem bezkonfliktowa i kocham ludzi
Aniu Przecież jedziecie w kilka osób autem Mariusza, możesz więc także dogadać się ze współtowarzyszką podróży i mieć wspólny pokój.
My tak właśnie z Anią (Lolą) zrobiłyśmy. Dogadałyśmy się najpierw kiedy i jak będziemy wspólnie jechać a potem uznałyśmy, że skoro już razem dotrzemy na miejsce to zarezerwujemy w Jantarze wspólny pokój. W drodze będziemy miały okazję poznać się bliżej, bo polubić to już się polubiłyśmy
Ania to super babka
Myślę że to dobry pomysl Jeśli tylko Maria nie ma nic przeciwko . W drodze zdążymy się troszkę poznać i jeśli uznamy że nadajemy na podobnych falach to będzie mi Marysiu bardzo miło z Tobą dzielić pokoj Pozdrawiam
Wtrącę tylko, że pokoje i osoby do nich są rozdzielane przed naszym przyjazdem. Dlatego trzeba ośrodek uprzedzić wcześniej, żeby przydzielili pokój konkretnym osobom. Jedynki są tylko 4 i trzeba mieć zaświadczenie od lekarza, np o stopniu niepełnosprawności, żeby taki pokój dostać.
Ale nie ma co się stresować będzie dobrze
Kasiu kilkakrotnie byłam w sanatorium i uwierz mi tak to nie działa. Panie w recepcji są otwarte na propozycje, jeśli poprosicie o wspólny pokój to go otrzymacie. Pozdrawiam, życzę miłego dnia.
Marysiu zapewne masz rację. Ja tylko napisałam co mi powiedziano w Jantarze jak dzwoniłam. Byłam w sanatorium tylko 1 raz w życiu. I było to sanatorium ZUS osiem lat temu. Rzeczywiście rano nie było problemu żeby się łączyć w dowolnie w pokojach. Ale kto przyjechał po obiedzie i wieczorem był dokoptywany do zajętych już pokoi. Zresztą w tamtym sanatorium pracownicy nie tworzyli list z pokojami i kuracjuszami. Najlepsze pokoje 1 i 2 os dostawali ci którzy pierwsi przyjechali i ładnie się do pań recepcjonistek uśmiechali.
Dlatego byłam zdziwiona, że w Jantarze przed turnusem rozpisują pokoje.