Dziwnowek Jantar

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sylwia166
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2017 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Dziwnowek Jantar

Post autor: sylwia166 »

Hej czy ktoś był ostatnio w Jantarze i podzieli się opinią. Jak zabiegi,, jedzinko, warunki lokalowe? Czy nadal trzymają poziom, bo opinie, które znalazłam sa już dość stare. Gdzieś czytałam, że pod prysznicem królują zasłonki?
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Staż sanatoryjny: 4

Re: Dziwnowek Jantar

Post autor: gosiaczek63 »

Ojej, nie wiedziałam, że zasłonka zakrywająca prysznic to aż taki problem. :o A kto niby ma codziennie szorować kabiny prysznicowe. Wydaje mi się, że zasłona to mniej zarazków bo częściej wymieniane. Bez urazy, ale ludzie już sami nie wiedzą do czego się przyczepić
sylwia166
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja się nie czepiam, a po prostu pytam i uwierz mi, że dla niektórych może być to duży problem, ale nie będę wchodzić w szczegóły. Szkoda, że nie odniosłaś się do innych kwestii z mojego posta, ale jeżeli dobrze rozumiem w tym temacie nie masz zawiele do napisania.
sylwia166
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej
Czy ktoś był niedawno w Dziwnówku i podzieli się informacjami o tym miejscu. Jakie wyposażenie pokoi, do której są zabiegi czy ośrodrk organizuje jakieś wycieczki?
solarzm
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2017 09:45
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: solarzm »

Ośrodek sam z siebie nie organizuje wycieczek ale są zaprzyjaźnione firmy z wyjazdami weekendowym to tu to tam np Berlin. Byłem w grudniu 2018 i zasłonki były.
Warunki super, jedzonko bez szału ale wystarczające, zawsze można się dożywić w polo lub innych. Ew za 10 pln/dzień możesz dokupić wersję dla wymagających. Zabiegi super, personel super. Co któryś wieczór są dancingi. Spacerować można po plaży od rzeki w Dziwnowie na zachód do ile dasz radę przejść na wschód. Teraz to pewnie i rowerki będą do dyspozycji więc zasięg większy. Wyposażenie pokoi standardowe wystarczające, na seriale i inne takie możesz sobie zamówić telewizor-płatny.basen plus jackuzi super poza zabiegami trzeba dopłacić nie wiem jak z saunami. Jak na mój poziom to nie będziesz niezadowolona. Aha sprzątanie w pokojach co dzień lub co 2 dni wymiana pościeli w połowie ale nie pamiętam bo dla mnie było ok.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Ja byłam w maju 2018 r.Wszystko było na 5+.Wieczorki zamiennie raz na placu pod z namiotem przy grillu i piwko a innego dnia w kawiarence dodam że nie trzeba dźwigać szlafroka można go za drobną opłatą wypożyczyć parking dość drogi bo maj 10 zł a od połowy czerwca 20 jest jednak alternatywa pozostawienia samochodu poza obiektem na przykład znajomi parkowali pod Polomarket m albo vis-a-vis marketu pod blokiem lub w uloczce przy bibliotece.Czyściutko,milutko nikt po 22:00 nie zamyka drzwi byleby tylko nie hałasować Myślę że nie jestem odosobniona w stwierdzeniu że Jantar to najlepszy ośrodek ZUS
RwNa
Na forum od: 04 lis 2020 19:06

Post autor: RwNa »

Niedawno wróciłam z Jantara. Turnus już w czasie pandemii więc trochę okrojone przyjemności, no i przymus chodzenia w maseczkach, brak wycieczek, potańcówkek. Jednak wszystko, co tu przeczytałam o ośrodku to prawda. Wszystkie zabiegi na miejscu, czysto. W każdym pokoju czajnik, szklanki. Drogi karnet na basen. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa miła. Fryzjer na miejscu.
ODPOWIEDZ