Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja jeszcze walizki nie odkurzyłam a za 18 dni wyjazd nad mój ukochany Bałtyk, a za 50 dni Krynica.
Czas pewnie poszukać walizki i zrobić przegląd szafy ha, ha.
Pozdrawiam tych już nawalizkach i oczekujących na swój przydział
Witam
Mój wyjazd za 41. Walizeczke pakuję na dzień przed wyjazdem. Ale to co trzeba zabrać przygotowuję wcześniej.
Walizka stoi w pokoiku od ostatniego wyjazdu i czeka na swój czas,
Pozdrawiam
Ramona2 pisze:Witam
Mój wyjazd za 41. Walizeczke pakuję na dzień przed wyjazdem. Ale to co trzeba zabrać przygotowuję wcześniej.
Walizka stoi w pokoiku od ostatniego wyjazdu i czeka na swój czas,
Pozdrawiam
O, to czas moja odkurzyć, bo ja wyjeżdżam za 37 dni
Ramona2 pisze:To jedziemy w tym samym czasie
pozdrawiam
Tak, na to wyglada,wprawdzie Ty 4 dni przede mną, ale za to ja potem będe 4 dni dlużej pławic sie w kurorcie. a kapelusza nie zapomnij, bo lipiec ma być upalny, ponoć