Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rozmawiałam wczoraj z Panią z łódzkiego NFZ , też jest w Bursztynie i zadowolona...
Natomiast u nas dowiedziałam się, że turnus na święta, jak wcześniejszy przed nim kończy się we wtorek 3 grudnia, to by ludzie nie wracali w następnym turnusie w wigilię 24- tego ( 3-24.12 ) do domów, to u nas robią przerwę i następny turnus zaczyna się dopiero 6 grudnia w piątek, i będą wtedy kuracjusze wracać (jak było zawsze) dzień po świętach....
Pozdrawiam że Świnoujścia....
To teraz Zbyszku musisz się bacznie oglądać za siebie, żeby Cię NFZ nie złapał z przydziałem na ostatniej prostej .
Obyś zdążył z telefonem przed nimi i zdobył wymarzoną miejscówkę. Tego Ci życzę
Kaziu to nie ma znaczenia, że mogę dostać skierowanie, bo w moim NFZ mogę dzwonić o szybszy wyjazd ze zwrotu i oddać skierowanie jeżeli je dostanę wcześniej, bo pewnie będzie z dwu lub trzy miesięcznym wyprzedzeniem.