Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ANDY12345 pisze: 21 lut 2019 19:27
W wojsku to dawali byle jaką zanieczyszczoną to się pluło no i w niektórych JW codziennie, a teraz masz czystą...... a i z wiekiem się smak zmienia . Jak mam smak na coś to też znaczy, że organizm potrzebuje to go słucham ...
O mamuniu....mój ma smaka na lody.... Nie mogę....
Dusiu ale nie cukier słoninę itp tzw niezdrową, ja wiem że masz zachciewajki ale może lepiej czymś innym przegryź. Mnie się chce różnych kasz surówek a nie mięs może że tyle tego się naoglądało z czego i jak robią
ANDY12345 pisze: 21 lut 2019 19:27
W wojsku to dawali byle jaką zanieczyszczoną to się pluło no i w niektórych JW codziennie, a teraz masz czystą...... a i z wiekiem się smak zmienia . Jak mam smak na coś to też znaczy, że organizm potrzebuje to go słucham ...
O mamuniu....mój ma smaka na lody.... Nie mogę....
to rób
W jaki sposób typowy policjant urozmaica swoje życie seksualne?
- Przykuwa żonę kajdankami do łóżka... i idzie do sąsiadki.
Kobieta widzi 10 płaczących mężczyzn.
- Dlaczego płaczecie?
- Widzieliśmy, jak mężczyzna wyrywa kobiecie torebkę, ale baliśmy się podejść i zareagować.
- To wezwijcie policję.
- To my jesteśmy policja...
Ksiądz na lekcji katechezy pyta się dzieci .czy wiedzą że muzułmanie mogą mieć kilka żon.Nazywa się to poligamią.Wśród chrześcijan można mieć tylko jedną .Pyta " czy wiecie jak to się nazywa..?"Dzieci milczą więc podpowiada. ....Mono....mono....mono....Jedno dziecko wstaje i odpowiada...Monotonia...?